Black Top 1990-97 (Блек Топ обзор 1990-97, БНР, Ем.Братанов)

2,144 гледания

0   0


В първите дни на 1998-а, 3 месеца преди да заглъхне завинаги, Черната БГ-рок класация "Блек Топ - Гласове и мелодии, които не помним" прави обзор на годишните герои (Топ3 - 1990-97) в изминалите 8 години и по този начин ги оставя завинаги в БГ рок хрониката. Повечето от парчетата, които ще слушате тук, вече изобщо ги няма, няма ги и доста от групите. Качеството е приемливо, с годините се трупат все повече студийни записи.
Това е пълната оригинална версия (запис, монтаж) на излъченото в първата сряда вечер на 98-а по Хоризонт предаване.

Автор, водещ и прод.Ем.Братанов. Монт.и запис в БНР, изл. 07.01.1998 г.; прехв.и МР - 2013, Е.Бр. (дом.студ.и Оффроуд Радио).
Снимките за слайдшоуто са на Нели Воева, Стоян Гребенаров, Ясен Тодоров, Влад.Калудиев и от БГ-Архивите на Павел Серафимов.
Статията в ОФФнюз е на следния адрес: http://offnews.bg/news/n_0/n_137315.html

За втори път се налага да качвам това предаване в "ютюб", по някакви причини веднъж стоя известно време и после го махнаха?! Заради Сатриани в сигналите на двете ми предавания, все някой ми напомня за правата там (но не заради тях е "изчезнало"). Затова Ви моля, тук в music.bg-то, ако е предизвикало любопитството Ви, оставете няколко думи в основния ми канал в youtube: "емил братанов", плейлиста "Muzikalna kutia audio". Да видим колко ще изкара пак... Благодаря.

Виж още
Коментари

0 Коментари